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Les Spécialités Tropéziennes c’est une nouvelle gamme gourmande de La Tarte Tropézienne où sont réinterprétés les grands classiques de la grande pâtisserie française dans lesquels la fameuse et inimitable crème de la Tarte Tropézienne leurs donne un goût unique. Ainsi, on peut varier les plaisirs et déguster un éclair tropézien, ou un Paris-Sain...
Les Spécialités Tropéziennes c’est une nouvelle gamme gourmande de La Tarte Tropézienne où sont réinterprétés les grands classiques de la grande pâtisserie française dans lesquels la fameuse et inimitable crème de la Tarte Tropézienne leurs donne un goût unique. Ainsi, on peut varier les plaisirs et déguster un éclair tropézien, ou un Paris-Saint-Tropez...!
Succumb to the softness of this pancake dessert garnished with Tropézienne dark chocolate cream from Vietnam and a praline-hazelnut insert for the gourmet note.A touch of crunchy cocoa nougatine brings the final touch to this original creation. 4/6 people
The Castel Tropézien is an almond-hazelnut dacquoise biscuit garnished with tropézienne hazelnut cream, coated with a milk chocolate / chopped almonds glaze and covered with praline cream decoration. Finally available in 4 person format!
Almond-hazelnut biscuit filled with hazelnut crème tropézienne and covered with a thin layer of milk chocolate.
# PAUSE SUCRÉE
The Côte d'Azur version of this Paris-Brest pastry. Cupcake
A delicious soft and tender donut, with a generous crème tropézienne and raspberry filling. Size: approx. 11 x 8 x 4 cm
A delicious soft and tender donut, with a generous crème tropézienne filling. Size: approx. 11 x 8 x 4 cm
A mini-tart generously filled with crème tropézienne and covered with raspberries.
The traditional lemon meringue tart reinterpreted with crème tropézienne and a touch of almond and vanilla! For 4 or 6 people.
Lemon meringue mini-tart reinterpreted in tropézienne style.
A tart generously filled with crème tropézienne and covered with raspberries. For 4 or 6 people.
A choux pastry filled with coffee-flavored crème tropézienne.
A choux pastry filled with chocolate-flavored crème Tropézienne.
Alternating thin layers of Tarte Tropézienne cream and thin crunchy caramelized leaves. Individual format.
Alternating thin layers of Tarte Tropézienne cream and thin crunchy caramelized leaves covered with confectioner’s sugar. For 4 and 6-8 people.